Het is belangrijk om autoverzekeringscitaten te vergelijken bij het zoeken naar autoverzekering. Dit komt omdat quotes variëren van bedrijf tot bedrijf en zelfs tussen staten. De meeste verzekeringsmaatschappijen bieden online gratis offertes, maar slechts een paar bieden een goede prijs-kwaliteitverhouding. We hebben een lijst gecompileerd met de beste auto-verzekeraars die u kunnen helpen tijd en geld te besparen tijdens het zoeken naar autoverzekeringsoffertes.

Autoverzekering vergelijken

Gemiddelde jaarlijkse kosten van autoverzekering per staat: Delaware heeft de hoogste gemiddelde jaarlijkse kosten van autoverzekering, gevolgd door Minnesota, New Hampshire en Utah. De gemiddelde kosten van autoverzekering door State Delaware komt binnen bij nummer vijf. Staten die lager zijn gerangschikt dan Delaware in deze enquête zijn Alabama, Arkansas, Georgia, Kansas, Mississippi, North Carolina, Oregon en West-Virginia. Mogelijk wilt u de gemiddelde kosten van autoverzekeringscitaat voor elke staat controleren of verschillende autoverzekeringscitaten vergelijken. Als u dit regelmatig doet, krijgt u een goed idee over wat de gemiddelde kosten van de verzekering in uw regio is.

Onderzoek uw opties. Het eerste ding om te onthouden bij het vergelijken van offertes is dat u op de hoogte moet zijn van al uw opties. Sommige van de belangrijkste dingen om te vergelijken, zijn alleen derde partij, uitgebreide en niet-verzekerde motoristische dekking. U moet ook de Premium, Detuctibles, Maximum dekking, persoonlijke informatie en verstrekte kortingen controleren. Je moet ook de reputatie van het bedrijf onderzoeken.

Ga rond en winkelen rond. Het vergelijken van citaten is eenvoudig als je rond gaat en rondwinkelt. Krijg ten minste drie verschillende citaten. Wanneer je rondkijkt, is het het beste om te wedden dat je een vergelijkingssite gebruikt om je citaten van verschillende verzekeraars te voorzien en een idee te krijgen van wat het goedkoopste tarief voor je specifieke verzekeringstype is.

Kijk naar factoren. Bij het vergelijken van autoverzekeringscitaten, moet u niet alleen naar de premiumtarief kijken. U moet ook rekening houden met andere factoren zoals het aftrekbare bedrag, de staatswetten en het type dekking. Er zijn veel variabelen die u kunt overwegen bij het ontvangen van een auto-quote en u moet ervoor zorgen dat u elke factor beschouwt, zodat u de meest betaalbare autoverzekeringscitaat voor u kunt vinden. Als u dit verwaarlost, dan zult u uiteindelijk meer betalen voor uw autobescherming op de lange termijn.

Zorg ervoor dat u de juiste dekking kiest. Uw keuzes omvatten alleen derde partij, uitgebreide en niet-verzekerde automobilist. Nadat u hebt gekozen welk type beleid u wilt krijgen, moet u ook rekening houden met de typen dekking die ze bieden om ervoor te zorgen dat u het goedkoopste tarief krijgt voor het type beleid dat u kiest.

motorverzekering : Ook uw recente moto geniet van een interessant kortingstarief. Het hoeft géén oldtimer te zijn. Vanaf 140 euro voor de 1e moto en 70 euro jaarpremie voor de 2e moto.

oldtimer verzekering : Wist u dat 95% van de oldtimers enkel een beperkte verzekeringspolis hebben en niet goed beschermd zijn? Daarom lanceert Erard Verzekeringen nv 2 nieuwe formules om uw oldtimer te beschermen met een omnium van 250 € ( tot 25.000 € ) of 380 € ( tot 50.000 € ) jaarpremie, inclusief pech hulp.